TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE


1. Inscrierea pe site-ul www.naturalpotent.com.ro este gratuita.

2. Serviciile oferite de www.naturalpotent.com.ro  se adreseaza preponderent clientilor din Romania, dar trimitem colete cu plata in avans si in strainatate. In unele tari nu este permisa trimiterea de produse naturiste prin colet.

3. Metoda de livrare a produselor este prin colet. Coletele se trimit cu Nemo Curier, iar in localitatile din mediul rural unde Nemo Curier nu livreaza, comanda se trimite cu Posta Romana. Coletele externe se trimit cu Posta Romana, iar la cererea clientilor, si prin TNT sau DHL.

4. Clientul poate face plata pentru produse ramburs (plateste la primirea coletului), precum si prin  transfer bancar. Pentru clientii din afara Romaniei, plata se face in avans, prin  transfer bancar. Preturile de livrare pentru strainatate difera de la tara la tara, si vor fi comunicate clientului prin e-mail. Tariful afisat de livrare la finalizarea comenzii este pentru coletele externe pana intr-un kilogram, daca coletul depaseste 1 kg, taxa este mai mare (vi se va comunica pe e-mail daca coletul depaseste 1kg).

5. Site-ul www.naturalpotent.com.ro  functioneaza pe principiul caselor de comenzi. Numarul mare de produse din oferta (peste 1000 de produse) face imposibila tinerea pe stoc a tuturor produselor. Produsele cu rulaj mai mare sunt permanent pe stoc. Un produs, daca nu este pe stoc, se aduce in maxim 3 zile lucratoare (de obice in 24 de ore). In cazul in care un client comanda mai multe produse, iar unele dintre acestea nu se afla pe stoc nici la producator sau importator, ne rezervam dreptul de a trimite comanda fara aceste produse fara notificarea clientului, doar in cazul in care ponderea acestor produse din totalul comenzii este de maxim 30%. Daca ponderea este mai mare de 30%, clientul va fi notificat si va putea opta sa primeasca sau sa anuleze comanda.

6. Anularea comenzilor:  comenzile care nu sunt expediate se pot anula, trimitand un e-mail cu aceasta cerere, sau sunand la unul dintre numerele noastre de telefon.

7. Returnarea produselor: conform legislatiei in vigoare, clientul poate returna in termen de 10 zile produsele. Fiind vorba de produse naturiste, se accepta pentru retur doar produsele nedesfacute, nedeteriorate. Cheltuielile de expeditie cauzate de retur sunt suportate de client. Clientul va primi banii pe produsele returnate in termen de maxim 5 zile de la primirea de catre noi a produselor returnate, prin transfer bancar.

8. Neridicarea coletelor de la Posta Romana sau Nemo Curier: in cazul in care un client nu ridica coletul comandat din culpa sa, ne rezervam dreptul de a nu mai trimite acelui client colete decat cu plata in avans. Pentru comenzile plasate din strainatate, cu plata in avans: www.naturalpotent.com.ro  garanteaza expedierea coletelor la adresa din comanda. Nu ne asumam responsabilitatea pentru situatiile in care coletul se intoarce inapoi la noi pentru ca adresa era gresita sau destinatarul nu si-a ridicat coletul. Obligatia clientului este de a trece adresa corecta in comanda si de a ridica coletul expediat de catre noi. Returnarea sumei platite in avans se poate face la cererea expresa a clientului in scris, insa clientul este eligibil a primi suma ramasa dupa ce vom scadea cheltuielile legate de intoarcerea coletului (acestea fiind suportate de catre noi) si de comisioanele bancare sau comisioanele paypal.com.
Raspunderea pentru expeditii apartine exclusiv firmei care face transportul (Posta Romana sau Nemo Curier  sau alta firma la cererea clientului). Noi ne asumam raspunderea pentru expeditii pana la preluarea acestora de catre firmele de expeditie. Orice reclamatie sau raspundere cu privire la expeditie va fi facuta firmei de expeditie.

9. Produsele comercializate pe site sunt toate avizate conform legislatiei romane si europene in vigoare. www.naturalpotent.com.ro  nu poate fi tras la raspundere pentru chestiuni care tin de avizare, calitate, proprietati, aceste chestiuni pot fi imputabile firmelor producatoare sau a importatorilor oficiali daca produsele sunt importate. Copiile dupa avizele sau autorizatiile produselor se tin de catre fiecare producator sau importator in parte, va rugam sa va adresati producatorului sau importatorului pentru probleme legate de avizare. Noi putem sa va garantam doar ca toate produsele de pe site sunt avizate, si putem sa va punem la dispozitie doar numerele avizelor, pentru avize va rugam sa va adresati direct producatorilor sau importatorilor.

10. www.naturalpotent.com.ro  nu isi asuma raspunderea pentru coletele neridicate de client, sau pentru coletele unde clientul a dat o adresa gresita. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuala deteriorare a coletelor trimise prin Posta Romana, decat pentru cele trimise cu Nemo Curier, pentru cele trimise cu Posta Romana, clientul poate face plangere Postei Romane.

11. www.naturalpotent.com.ro  isi rezerva dreptul de a modifica preturile in functie de preturile de achizitie de la producatori, fara avizarea clientilor. Daca preturile afisate la unele produse nu sunt actualizate, in momentul in care clientul face o comanda la un astfel de produs, va fi intotdeauna instiintat inainte de procesarea comenzii in legatura cu pretul actualizat. Nici o comanda nu este trimisa catre client daca preturile afisate nu coincid cu preturile la zi, fara acordul clientului.

12. Confirmarea comenzilor efectuale online se face doar prin e-mail. Nu se confirma telefonic comenzile. Clientul are obligatia sa ne furnizeze o adresa de e-mail valida pentru a putea primi confirmarea comenzii. In caz contrar, clientul are la dispozitie posibilittea de a face comanda telefonic, la unul dintre operatorii nostri.

13. Imaginile produselor afisate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi fata de ambalajele reale ale produselor, intrucat un producator isi poate schimba ambalajul si fara sa ne anunte. Clientul va citi cu atentie descrierea produsului pentru a se asigura ca doreste sa comande produsul respectiv.

14. Datele personale ale clientului sunt folosite exclusiv pentru procesarea si expedierea comenzilor, www.naturalpotent.com.ro  garanteaza confidentialitatea datelor clientilor.

15. Orice divergenta posibila intre www.naturalpotent.com.ro  si clienti se va rezolva pe cale amiabila, prin acordul partilor, iar daca partile nu ajung la un acord, doar atunci litigiul se va rezolva in instanta conform legilor in vigoare.

16. Orice comanda efectuata pe www.Naturalpotent.com.ro  presupune automat faptul ca beneficiarul comenzii (sau clientul) este de acord cu termenii si conditiile expuse aici.

 

ATENTIE!

Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.
Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini, in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.
Trebuie sa cititi cu atentie tot prospectul. Daca aveti sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea sau sunteti bolnav, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra.
Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.