Ceai antiadipos cu ginseng

8,50 lei

Ceai antiadipos cu ginseng este un remediu naturist folosit in curele de slabire.

Categorie:

Descriere

Descriere: Ceai antiadipos cu ginseng este un remediu naturist folosit in curele de slabire.

Compozitie:Ginseng 25%,Frunza de lotus10 %, seminte de sena 25 %, fractie solubila etanolica de lecitina 25 %, frunze de ceai Pu-er 15 %. Nu contine cofeina, antiseptice sau arome artificiale .

Actiune:Ceaiul antiadipos cu ginseng se poate utiliza ca tratament naturist pentru cura de slabire este obtinut in baza unei retete originale din plante medicinale specifice din China, atent selectate. Fiind imbogatite cu pretiosul fortifiant ginseng, acest ceai odata cu efectul de scadere greutatii consumatorului, contribuie si la imbunatatirea starii lui de sanatate

Mod de administrare: Se pune un pliculet de ceai intr-un pahar de 200 ml, se face infuzie , dupa 2-3 minute ceaiul se poate consuma.Se recomanda consumul a 1-2 pliculete /zi din care ultimul seara inainte de culcare. La peste 3 ceaiuri pe zi determina fluidificarea scaunului.

Mod de prezentare: 30 doze/pliculete a 2,5 grame.

Despre Ginseng: Ginsengul este o specie perena care creste lent in muntii impaduriti din nord-estul Coreei de Sud. Frunzele sunt lung petiolate si ascutite la varf. Tulpina florifera se formeaza de obicei in al patrulea an de vegetatie, iar radacinile ajung la maturitate dupa patru sase ani, cand aspectul lor este asemanator corpului omenesc. Ansamblul de radacini de ginseng format dintr-una centrala si mai multe laterale, acoperite de fire mici de radacini, poate ajunge la lungimea de 60 cm. Radacinile se recolteaza toamna, de la plante cu varsta de 6-7 ani. Ginsengul, utilizat de cel putin 2000 de ani in medicina traditionala este prezent in farmacopeile din intreaga lume si semnifica in limba chineza “in forma de om” datorita aspectului pe care il are radacina.

Ginsengul cultivat poate fi ginseng roșu sau ginseng alb. În ambele cazuri, ginsengul este crescut pe o perioadă de 6 ani înainte de a i se recolta rădăcinile. Diferența dintre cele două tipuri de ginseng constă în modul de procesare a rădăcinilor. Pentru obținerea ginsengului alb, rădăcina este cojită și uscată la soare. Pentru a obține ginseng de culoare roșie, se fierbe rădăcina necojită, care ia o culoare maron-roșiatică, fiind apoi uscată. Ginsengul ajuta la cresterea fortei, a capacitatii de concentrare, de mentinere a atentiei, a randamentului util, la ameliorarea dispozitiei, a somnului si la mentinerea tonusului general. S-a demonstrat ca imbunatateste motivilitatea spermei si nivelului testosteronului la barbatii infertili. Se recomanda in situatii de stres si in starile care afecteaza performantele sexuale. Dozele mari de ginseng sunt utile in scaderea colesterolului. El regleaza tensiunea arteriala si are efect hipoglicemiant. Ginsengul stimuleaza functia imuna, iar in viitor, ar putea fi utilizat in tratamentul HIV. Pe baza unor cazuri de consum de ceai de ginseng pe perioade lungi de timp, cercetatorii au identificat un efect protector impotriva unor tipuri de cancer. Datorita actiunii imunostimulatoare si favorabile asupra memoriei, preparatele pe baza de ginseng sunt considerate ca un remediu in fenomenele de imbatranire. S-a constatat ca ginsengul are influenta pozitiva prin intarzierea procesului de imbatranire a celulelor neuronale, caracteristice varstei inaintate. Preparatele pe baza de radacini de ginseng se recomanda si in afectiuniele cardiovasculare, in ischemie la nivel cerebral, in ischemie renala si in formarea leziunilor in ulcerul gastric

Atentie! Uneori ginsengul poate produce tensiune arteriala ridicata, nervozitate excesiva si somnolenta. Toate aceste efecte paradoxale se datoreaza continutului de saponine. Aceste substante se gasesc in radacinile de ginseng, care sunt de mai multe genuri. Diferentele apar in functie de tara (solul, clima) in care ginsengul este cultivat. Aceste substante, saponinele, au capacitatea de adaptare regionala prin intermediul unor secvente moleculare numite adaptogene care au rolul de a ajuta planta sa se adapteze si sa dezvolte rezistenta la schimbarile fizice, chimice si biologice care au loc in mediul in care ginsengul creste. Astfel ca procentul de saponine difera intre specii, iar aceste diferente sunt raspunzatoare de efectele consumului de ginseng.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ceai antiadipos cu ginseng”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *